Már 2260 szócikk közül válogathatsz.

A Patikapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gyógyszerészeti- és orvosi tudástár. Legyél Te is a Patikapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az erektilis diszfunkció, ismertebb nevén potenciazavar.
Felmérések szerint ma a világon minden második negyven évnél idősebb férfinak vannak merevedési problémái. Akkor beszélünk merevedési problémáról, ha a szervezet egyes szervrendszereinek kóros kóros működése miatt, megfelelő libidó ellenére sem alakul ki elégséges merevedés. Tehát az az állapot is erektilis diszfunkció, amikor ugyan létrejön a merevedés, de annak mértéke vagy időtartalma csökken.
A merevedés az oxigénellátás miatt is fontos. A hímvessző vérellátása ugyanis nyugalmi helyzetben minimális, így kvázi oxigénhiányos állapotban van. Merevedés közben jut csak megfelelő mennyiségű vérhez, ezáltal oxigénhez is.


Mi okozhat merevedési zavart?

Kezelése:
A tünetek kezelésében mindig forduljon orvoshoz, aki gyógyszeres kezelést is javasolhat, de fontos a táplálkozás, az egészséges életmód és a sport.

 


A szócikkhez társított címkék:
merevedés , potencia
HirdetésMédiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Szépségpédia Mammutmail Webfazék
marketing és média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár szépség, divat, smink

nagy fájlok küldése

online receptek

A Patikapédián olvasható cikkek orvos moderátor jóváhagyása után jelennek meg,
de nem helyettesítik az orvosával, gyógyszerészével történő személyes konzultációt!