Már 2260 szócikk közül válogathatsz.

A Patikapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gyógyszerészeti- és orvosi tudástár. Legyél Te is a Patikapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A gyakorlatilag éhezésen alapuló, csupán napi ötszáz kalóriát engedélyező HCG-diéta alapja egy, az 1950-es években - a termékenységért is felelős - hormon kimutatásán nyugszik, melyről megállapították, hogy képes jelentősen csökkenteni az étvágyat. A HCG-diéta a rendkívül kalóriaszegény étrendet az úgynevezett HCG-varázscseppekkel kombinálja, melyek az említett hormont juttatják a szervezetbe.

 

 

A HCG diéta hatásai

 

 Méregtelenítő kúra
    Az orvosi lexikonok nem véletlenül nem is ismerik a méregtelenítés vagy salaktalanítás fogalmát, mára mégis egy egész iparág szakosodott az eszme köré. Orvosi bizonyítékok nincsenek a méregtelenítő kúrák hatásosságát illetően, viszont a káros következményekről annál inkább. A méregtelenítő kúrák hatásai >>

A diéta során tapasztalható súlycsökkenés nem a HCG-nak, csupán a drasztikusan alacsony kalóriabevitelnek köszönhető, mely otthoni körülmények között rendkívül veszélyes lehet - nem véletlen, hogy számtalan, szigorú diéta miatt bekövetkezett halálesetről számoltak már be szerte a világból.

 

A napi ezer kalóriánál kevesebbet tartalmazó étrend életveszélyes, és hosszabb távon csakis indokolt esetben, orvosi, kórházi felügyelet mellett célszerű követni.

 

 

Ha nem látjuk el megfelelő mennyiségú kalóriával a szervezetünket, ami napi aktivitástól függően minimum 2.000 kcal-t jelent, az betegségekhez vezet, valamint nem lesz képes normálisan működni a testünk.

 

Kevesebb lesz az energiánk – de ez csak a legkisebb gond. Ezt a diétát nyugodtan hívhatjuk „végső összeomlás-diétának” is.

 

 


A szócikkhez társított címkék:
diéta , hcg
HirdetésMédiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Szépségpédia Mammutmail Webfazék
marketing és média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár szépség, divat, smink

nagy fájlok küldése

online receptek

A Patikapédián olvasható cikkek orvos moderátor jóváhagyása után jelennek meg,
de nem helyettesítik az orvosával, gyógyszerészével történő személyes konzultációt!