Már 2260 szócikk közül válogathatsz.

A Patikapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gyógyszerészeti- és orvosi tudástár. Legyél Te is a Patikapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Gyermekagresszió

 

 

Amikor a gyermekek játszanak együtt, bizonyos mérvű agresszív magatartás elfogadható, amíg meg nem tanulják a gondjukat viselő felnőttektől, hogy miképp kell viselkedniük másokkal, hogyan kell fékezni önmagukat, mikor kell várakozniuk, hogyan kell osztozkodniuk. Az erőszakos családban felnövő gyermekből gyakran lesz erőszakos felnőtt, aki képtelen megoldani problémáit, hacsak agresszív módon nem.

 

 

Azok a felnőttek, akik sohasem képesek elsajátítani az együttélés szabályait, rendszerint erőszakos magatartásúak maradnak, verekednek, küzdenek, képtelenek osztozkodni. Amikor a gyermek eléri az iskoláskort, meg kell tanulja ellenőrzés alatt tartani agresszív magatartását. Ha azonban még ilyenkor is gondok adódnak, a szülő forduljon szakértőhöz tanácsért.

HirdetésMédiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Szépségpédia Mammutmail Webfazék
marketing és média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár szépség, divat, smink

nagy fájlok küldése

online receptek

A Patikapédián olvasható cikkek orvos moderátor jóváhagyása után jelennek meg,
de nem helyettesítik az orvosával, gyógyszerészével történő személyes konzultációt!