Már 2260 szócikk közül válogathatsz.

A Patikapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gyógyszerészeti- és orvosi tudástár. Legyél Te is a Patikapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Implantátum mellizomzat alá helyezéseAz egyik leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a mellnagyobbítás implantátum segítéségével.

A implantátum típusának, formájának és méretének pontos kiválasztása a műtét előtti vizit egyik lényeges feladata. Választhat a páciens sima, vagy textúrált és micro textúrált felszínű, szilikon-géllel, fiziológiás sóoldattal vagy hidrogéllel töltött protézisek közül. Formáját tekintve az implantátum lehet "zsemle formájú", csepp alakú, anatómiai formájú.

 

A mellnagyobbító protézisek beültetése a mell mirigyállománya vagy a mellizomzat alá történik.

 

A mellnagyobbítás szövődményei

 

 ◦Botox kezelés
    A Botox azonos a romlott húsban elszaporodó bactériummal, ami a Botulizmus betegséget okozza.Tisztított, hőkezelt és ideg-izom ingervezetési hatására kalibrált kiszerelésben kerül forgalomba. Részletesen a botox kezelésről >>

A legsúlyosabb szövődmény a gyulladás, ami bármely más típusú beavatkozás, akár egy sérvműtét, akár egy érműtét során is bekövetkezhet. A gyulladás mértéke az enyhe bőrpírtól, mely különösebb beavatkozást nem igényel, a súlyos, gennyes gyulladásig terjedhet, mely az implantátum kivételéhez, kórházi kezeléshez is vezethet. Korai szövődmények közé tartozik az implantátum elmozdulása, mely izom alá helyezett esetekben gyakoribb. Heggyógyulási zavar is felléphet, melynek legsúlyosabb formája a keloid, égő viszkető, fájdalmas széles, vörös, kidudorodó gyertyacseppszerű elváltozás. Ritkán előfordulhat az emlőbimbó csökkent érzékenysége, mely inkább átmeneti, de kivételes esetekben állandósulhat.

 

Mellnagyobbítás őssejtekkel

 

Klinikai kísérletes stádiumban van a saját zsírszövet és benne a felnőttkori őssejtek átültetésével történő mellnagyobbítás. A kívánt eredményhez több műtét szükséges.

 

Mellnagyobbítás árak

 

Az alábbi 2010-es árak teljes költséget tartalmaznak benne szükség esetén az altatás költségével.
Összehasonlításnál vegye figyelembe, hogy nincs külön altatási, műtő bérleti  és kórházi ellátási díj.

 

mellnagyobbítás 320-400 ezer Ft
+ a mellprotézis ára 280-470 ezer Ft
mellfelvarrás 430-480 ezer Ft
mellkisebbítés 480-550 ezer Ft
mellnagyobbítás saját zsír feltöltéssel 300 ezer Ft/alkalom

 

 

A mellnagyobbításhoz kapcsolódó szócikkek


 


A szócikkhez társított címkék:
plasztikai sebészet
HirdetésMédiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Szépségpédia Mammutmail Webfazék
marketing és média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár szépség, divat, smink

nagy fájlok küldése

online receptek

A Patikapédián olvasható cikkek orvos moderátor jóváhagyása után jelennek meg,
de nem helyettesítik az orvosával, gyógyszerészével történő személyes konzultációt!