Már 2260 szócikk közül válogathatsz.

A Patikapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gyógyszerészeti- és orvosi tudástár. Legyél Te is a Patikapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A vezető beosztásban dolgozók sok esetben különösen nagy stressznek, feszített munkatempónak, terhelésnek vannak kitéve, amely egészségük romlásához is vezethet.
Egy felmérés szerint a menedzserszűrés alkalmával vizsgált több ezer páciens közel 90 százalékánál diagnosztizálnak valamilyen eltérést vagy megbetegedést.

 

A stressz mellett a rendszertelen étkezés, a dohányzás és kávézás, a kialvatlanság és a hosszú, mozgásmentes ülő- illetve irodai munka is rendkívül káros hatással van szervezetükre és elősegíti a „menedzserbetegségek” kialakulását.

 

 

A legújabb, ún. holisztikus menedzserszűrés vizsgálat tartalmaz egy, a szervezet egészére vonatkozó, mindenre kiterjedő, fájdalommentes állapotfelmérést, prevenciós szűrést és a páciens lelkiállapotának vizsgálatát is (lelki anamnézis). Emellett az igényektől függően kiegészítő vizsgálatokra (szemvizsgálat, légzés- és bőrvizsgálat, urológiai, nőgyógyászati vizsgálat, rákszűrés, terheléses EKG, szívultrahang, belgyógyászati, fogorvosi vizsgálat) is sor kerülhet.

 


A szócikkhez társított címkék:
menedzserszűrés
HirdetésMédiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Szépségpédia Mammutmail Webfazék
marketing és média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár szépség, divat, smink

nagy fájlok küldése

online receptek

A Patikapédián olvasható cikkek orvos moderátor jóváhagyása után jelennek meg,
de nem helyettesítik az orvosával, gyógyszerészével történő személyes konzultációt!