Már 2260 szócikk közül válogathatsz.

A Patikapédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető webes gyógyszerészeti- és orvosi tudástár. Legyél Te is a Patikapédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az ESG vizsgálat (ElectroSomatoGram) vagy EIS (Electro Interstitialis Scan) a hagyományos diagnosztikai eljárások hatékony kiegészítője, főleg a természetes gyógymódokkal foglalkozó orvosok körében. Az ESG segítségével pontos képet kaphatunk a szervezet elektromos működéséről és esetleges működési zavarairól, illetve feltárhatók a már kialakult betegségek valódi okai.

 

A vizsgálat maga fájdalommentes és gyors, segít feltérképezni a páciens állapotát, többek között a vérzsír, cukor, koleszterin, hormonok, ionok szintjét és a szervezet sav-bázis egyensúlyát, belső szerveinek működőképességét vagy betegségre való hajlamát. Az ESG képes a test egészét, illetve az egyes szerveket, szervrendszereket külön is vizsgálni, tehát alkalmas a teljes körű állapotfelmérésre. Az ESG nem a páciens vérét analizálja, hanem a sejtek közötti folyadékok adatait elemzi ki.


Az ESG vizsgálat információt ad a kulcsfontosságú szervek (például az agy, szív, vese, máj) és a központi idegrendszer állapotáról is. Az ESG a vizsgálat eredményeit pillanatok alatt elérhetővé teszi, háromdimenziós ábrákkal kiegészítve.

 

ESG vizsgálattal 80%-os pontossággal vizsgálhatók az alábbi területek:

  • emésztőrendszer működésének vizsgálata
  • szív-és érrendszer működése
  • légúti funkciók elemzése
  • vesék és húgyúti szervek elemzése
  • gerincoszlop, csontrendszer vizsgálata
  • endokrin rendszer (pajzsmirigy, mellékvese, hasnyálmirigy) működése
  • neurológiai kockázatok elemzése
  • központi idegrendszer vizsgálata
 

HirdetésMédiapédia Netpédia Biciklopédia Jógapédia Szépségpédia Mammutmail Webfazék
marketing és média tudástár internetes tudástár kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár szépség, divat, smink

nagy fájlok küldése

online receptek

A Patikapédián olvasható cikkek orvos moderátor jóváhagyása után jelennek meg,
de nem helyettesítik az orvosával, gyógyszerészével történő személyes konzultációt!